—1—

Daglig backup: Alt DATA inklusiv e-mail sikkerhedskopieres og kan hjælpe i flere situationer og det minimerer skaden, hvis en cyberkriminel fjerner eller ændrer data – DCGR samarbejder med SafeOn.us der er professionelle når det gælder backup af data uanset karakter herunder privat eller erhverv.

—2—

Inaktive medarbejdere: Du kan også reducere risikoen for cyberangreb ved at holde styr på inaktive medarbejder, som er medarbejdere der stadig har adgange til firmaets systemer,  selvom medarbejderen har forladt virksomheden – det gælder om at få implementeret en adgangskontrol – dette kan forhindre utilfredse tidligere ansatte i at handle ondsindet og sikre, at kun de rigtige personer har de relevante tilladelser.

—3—

To-faktor-godkendelse: Brug af to-faktor-godkendelse hjælper med at forhindre hackere i at få adgang til dit netværk eller enheder, hvis de finder adgangskoder – dette er især vigtigt ved modtagelse af phishing-e-mails – DCGR Care Team er altid klar til at implementere en sikker løsning for din virksomhed.

—4—

Instruer dine medarbejdere: Sørg for at dine medarbejdere er opmærksomme på vigtigheden af ​​cybersikkerhed, og hvordan man undgår cyberangreb, herunder risikoen for malware og phishing.

—5—

Opdater systemer: Uanset hvilket system eller program du bruger skal det altid opdateres – derved giver det mulighed for at drage fordel af de nyeste sikkerhedsrettelser, der adresserer kendte sårbarheder.

—6—

Firewalls og antivirus: Alle enheder på din virksomheds netværk skal have antivirus- og firewalls software installeret – dette giver en god beskyttelse som hjælper til at opdage malware mv.

—7—

Programmers sikkerhed: Programmers sikkerhed er med til at beskytte forretningskritiske systemer, og har til formål at bekæmpe ondsindet infiltrering af dine programmer.

—8—

Professionel hjælp: Det er vigtigt at være i stand til at holde sig opdateret med de nyeste cybersikkerhedstrusler og strategier for hurtigt at opdage angreb – rekvirer altid professionel hjælp – DCGR Care Team er altid klar til at hjælpe med nyeste viden.

—9—

Overvågning: Daglig overvågning af virksomhedens infrastruktur kan være medvirkende til at opdage et Cyberangreb i tide.

Du kan altid rekvirere et uforpligtende besøg – Tryk her.